樓主: cheungemerson
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [韓國]Nurien - Mstar 音樂跳舞遊戲

找到你

唔介意我對呢隻Game 開多個Post詳細介紹呀可?
包教人注冊
風之雲 發表於 11-2-2009 18:52

不是我開帖的呢~你可能要問樓主了~

其實第一個帖都有連結教學註冊的呢~
#28 都有遊戲教學~
如果小雲有其他好方法可以幫到大家玩到呢隻game
應該無人會介意吧~
回復 支持 反對

不是我開帖的呢~你可能要問樓主了~

其實第一個帖都有連結教學註冊的呢~
#28 都有遊戲教學~
如果小雲有其他好方法可以幫到大家玩到呢隻game
應該無人會介意吧~ ...
may710 發表於 11-2-2009 19:18

那你要待我問問 樓主了XD= =

ok ...謝謝
回復 支持 反對

太好了"我呀哥同細佬都有玩"都玩得好開心"
我依加都要加緊努力去玩@_@"我都超越韓國個d人"卡卡
回復 支持 反對

太好了"我呀哥同細佬都有玩"都玩得好開心"
我依加都要加緊努力去玩@_@"我都超越韓國個d人"卡卡
2005010452 發表於 11-2-2009 22:37

加油唷~~
下次再一齊玩~~

另外~小雲   你的意思是在這個版   再開一個關於這遊戲的post嗎?
還是在別的版面開   有點搞不搞你的意思= =
回復 支持 反對

加油唷~~
下次再一齊玩~~

另外~小雲   你的意思是在這個版   再開一個關於這遊戲的post嗎?
還是在別的版面開   有點搞不搞你的意思= =
may710 發表於 11-2-2009 22:39

是在這版..

很少人玩普通

我跟不上級數..lol
回復 支持 反對

是在這版..

很少人玩普通

我跟不上級數..lol
風之雲 發表於 12-2-2009 01:50

其實只要你normal玩上手之後   就是你習慣了看那個note出來的方向
習慣了就已經可以開始玩hard了
我們也是玩第2天就開始拼 hard
跟著還呆呆的去玩pro= =
後來才知道要玩pro不如直接玩 extreme
說真的 pro跟 extreme差不了多少
而且那個很刺激0.0(上癮了= =)

要說少人玩normal的話  就自己開房間練習吧~
我現在都是自己開房間  自己玩  有人進來就一起玩  
不然就自己玩  也可以聽歌耶
反正那個lv  又沒什麼實際的用途(最起碼暫時未知什麼用途)

有時看人家開的場是hard也想說有得玩就好
但是習慣了extreme之後 玩hard  因為少了很多note  反而都常常漏掉
[[bao_29]] [[bao_29]] [[bao_29]]

至於那個多開一個post~還是不要了吧  
因為都在同一版再開的話~怕大家覺得同一個遊戲佔到兩個版面呢0.0"

有空就設個好友吧  ID: NamieSnow
回復 支持 反對

玩緊Hard 都有8x% =_=
回復 支持 反對

玩緊Hard 都有8x% =_=
風之雲 發表於 12-2-2009 10:18

咁就已經可以玩pro試下喇~
只要你適應左pro既速度~就跳去玩extreme吧~ 不要停在pro
[[bao_36]] [[bao_36]]
回復 支持 反對

有咩新介紹, 資料之類, 可以放係度, 我會係第一頁加返, 畀返credit你

另外其實Extreme冇你地想像中咁難
只要肯不斷受折磨就可以
因為好多舞步都可以去"記"
每次note同舞步係絕對一樣 ( 除非係special combo...有d舞步會多好多個掣 )

當然, 冇需要故意去記, 玩得多自然會入腦

另外提一提, 如果見到EmZero 或 NamieSnow開房

大家可以隨便入, 密碼係32123
回復 支持 反對

今日更新了

有我首愛歌 My Girl

更新好慢= =

我開post 原因 我是新game測試員..

因為呢個post唔屬遊戲既介紹 所以我才考慮..寫個..詳細既遊戲介紹

而呢個作討論= =
回復 支持 反對