查看: 16900|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

出售26C,25SF,24SG,20C,25PF!!入黎CC LA

26LV 男中鋒200CM 戰績77% 274勝 80敗  可改密,有身份證
有技格有裝
裝:有一條籃板+7傳球+2既褲
     點數頭
     上籃+5既衫
     彈跳鞋+7衝撞+2既鞋
最重要就係....以上既裝都係無限制...
有D重已經係絕左板...冇得買無限制....
所以你話..係咪抵先@@
AC入面有20個紋身
10個100%經,錢
10個200%經
技能:連續轉身假動作,挑撥籃板,籃下卡位,卡位,火鍋奪球
     第一時間補籃,第一時間灌籃,SS PASS,(歐)手...
FS技:強力卡位,打板投籃,快速上籃,雙手強力灌籃,單手射波,雙手倒灌
基本上必要既技能都有齊...個AC只係差小小灌籃既技未學....
AC入面有....8萬7蚊==你冇睇錯...係8萬7
你想學咩技都得啦--有咁多錢....
重有...呢排新年派錢...可能唔只得7M8,十萬都有可能突破
呢個AC唯一唔好既..就係冇做過訓練=="
淨係放4張星夢150點點咭
CDE150點=38$
放600點....152$
個AC學哂咁多招技..又有紋身,技格,戰績又咁好..錢又多...都值哂啦==
星錢既話...我放2K5M星錢....可用星夢勁裝換!!!

25LV女小前鋒180CM 戰績84% 232勝 40敗  可改密
名:乂BraBB乂
冇技格....有加能力裝

一件永久上籃/灌籃/籃下投籃加7既衫       值FS錢4M4
一條永久抄波/運球/傳球加7既褲               值FS錢4M4
呢上面咁多樣你任選兩樣....""
想要加彈跳鞋既...開新AC送禮俾自己..可以用住先
有35個紋身係入面
15個100%經,100%錢
20個200%經
用點買35個紋身都要成250點架...."
技:SS PASS,第一時間補籃,空中拉悍,後退運球,假投真傳,連續假動作突破
FS技:單手強力灌籃
AC入面有4M8...4M8蚊夠你學到多幾招技啦==
8M5只係暫時架姐...遲D應該再有多D...!!遲D再會更新..
淨係放你兩張星夢點
38HKD=150點 CDE點咭....

姐係HKD $76蚊....!!
星錢既話放1K3M....""

20LV男中鋒200M 戰績66% 180膀 92敗  改唔到密,冇身份證
名:籃板冇問題
有件7仔衫...冇加能力值...冇技格
有20個紋身
10個加100%經,100%錢
10個加200%經
要用100點買架D紋身
技能:歐手,挑撥籃板,強力運球轉身,SS PASS,籃下卡位,第一時間補籃
FS技:雙手強力灌籃,單手射波,強力卡位,快速上籃1,打板投籃
AC入面有4M8...遲D應該會再有D多..遲D再更新番
基本技都學得7788,唯一唔好既就係--
個AC改唔到密....不過我保證唔會亂入去......

放星錢550M

24LV男得分後衛 SG  176CM 戰績81% 123勝 28敗   可改密
名:乂神準小子乂   差小小升25
冇裝冇技格
有10個紋身
10個加200%經
要用80點買--"
技能:快速傳球(QE PASS),SS PASS,飛身搶球,後退運球,假投真傳
FS技:胯下轉身運球1,閃電抄波,大轉2
AC入面有3M.....
夠你用黎學多幾招技

只放38HKD,一張星夢點
CDE點咭===150點

星錢放650M!!!

25LV男大前鋒 F 183CM 戰績66% 118勝 31敗    可改密
冇技格冇裝
FS入面有30個紋身...
10個加100%經,100%錢
20個加200%經
要用210點買架
技能:SS PASS,第一時間補籃,卡位
FS技:強力投籃干擾
AC入面有7M7
只係要150點..38HKD

星錢放650M

另外我用F幣黎換你星點/錢   交易方式:電交..送禮俾你
人物包包6M4=一張未入既星夢150點點咭/650M星錢...."
一個吉AC...入面有7-8萬蚊....你想點用就點用...
都係只需要一張星夢150點點咭/650M星錢

呢項服務數量有限....如有需要..請趁早搶購!!!!

本人主張...我幫你買人物包包送禮
超級特價優惠...買2送1
兩張150點76HKD換3個人物包包
超值價!!! 兩張FS 400點都買唔到三個人物包包LA..

優惠套餐:
25小前,大前25,24得後......
只放三張點夢點咭....打左八折
25大前連24得後...兩張星夢點
加送一個人物包包俾你!!
放哂以上所有AC....連埋兩個中鋒
放8張星夢點咭....加送兩個人物包包

以上AC...買兩個以上就有得平...
點咭交易既話...可電交....
入左點數既唔要...要未入.....
D AC除左用黎換點數之外...
亦都可以用黎換星錢/勁裝/AC...
以上資料會有調動都唔定...
如果要相睇既話...都可以...
意既就ADD我MSN:samuellee2007@hotmail.com
以上資料未更新哂.....意既就請ADD左先慢慢傾!

回復

推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推!!!
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推推推推