打印 上一主題 下一主題
收起左側

我想問有咩方法係可以抽娃易中d

2# ﹡烙影°ㄨ  你可唔可以完整d咁講一次個流程比我知呀 唔該>_
tony96724 發表於 12-1-2009 10:40

1.
任何lv抽娃出寶的比率都是一樣。只要你依照以下的方法去抽一定會出寶!
2.
首先要考慮一下你想抽的是什麼娃。(如︰1號----9號,大約買30-40隻)
3.
考慮清楚之後就買2至3種不同號數的娃。(只是抽一種娃比較難抽中)
4.
然後就找一個小人的地方抽。(由最lag的地方走去不lag的地方)
5.
最緊張的時候到了,就是抽娃。(抽娃的時候要留意有沒有人抽到出名)
6.
如果遇到有人抽中娃就要停止再抽娃。(入去火車站再出來)
7.
然後繼續抽娃。(重覆以上的步驟)
8.
如果想抽70斗,則要抽3-5個初娃2-3個7娃。(輪住來抽中寶機會較高)
9.
時間方面最好等多人抽的時間才抽。(因為小人的時候比較難出寶)

呢D係之前有個抽娃好勁既人比我的-0-我相信吾小人都有呢樣野..
我都試過甘抽..都抽到正野的..
當然信不信由你..同埋都冇100%肯定甘抽會易中寶D..
個人認為吾關幸運事的..因為就算係谷爆D幸都係有機會吾出寶..始終都係隨機出嘛
回復

-口-我之前抽逐神s(1開始出逐神果時抽左400個娃先中1隻腳!果時有勁多人抽)但過左好耐,逐s價格下降我再抽8娃,抽1個就中左逐手~我覺得係少人2中d
回復

隨機嫁...
回復

抽娃過60% 都可能係: 三文魚,和果子
抽娃過30% 都可能係  s電,細電
得番個10%  可能先抽到你理想既野-.-"

不過都係隨機 嫁ja...
回復

14# zxcvbnm0147

是90%垃圾
8%有用物品
2%你想要的

是說隨機就是真的
回復

11# ﹡烙影°ㄨ

呢個方法我都聽人講過
回復

真的是隨機.....也跟幸沒有直接關係....(N年前已數次向gm求證)
個人紀錄嘛....分享一下也無妨
曾試過一件幸裝都唔上...抽5x隻8娃中熊護手....(好像是人在尼電)
之後曾試過全上幸裝(蛙頭+禮set+兔手+天馬劍+龜殼)...抽了過千隻8娃也不中熊爪....(人在神團聖殿 =_= 聽聞熊護比熊爪更難中!?)
抽聖誕盒果陣...忘了有沒有上幸裝....7x個盒中兩個新鹿頭 (人在s1尼信= = )

12346512 那位仁兄/女士說的沒錯....幸娃3寶的確人見人怕....

我覺得.....
幸裝像是「買個平安」吧....總有種感覺穿了幸裝就較易中寶...xD
回復

我建議你兩個方法
一係就用d 幸s+青娃頭+40幸翼
提升你的幸運,會易d中寶.
一係就多d人一齊開 中寶率會高d(坊間傳說)
(以上資料只是本人意見 如有錯誤請指出)

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
反町◎笨貓 -4 洗版

查看全部評分

回復