打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天外2 繼續有20金 羅浮王0刷

其實戰魂家族已經好冇面啦...當時佢地重揚言羅浮城只能夠維持一個星期..出盡所有人力,但結果呢?
傳聞戰魂高層重落order叫自己族人唔好去刷羅浮王0...不知幾大官威唔知有冇件咁事?
但又俾我見到系統頻,戰魂月同佢小號成隊刷羅浮出頻,咁系咪要俾封警告信戰魂月定系即時解僱佢呢?

舉個和平幫或人例子, 天ser 九少,唔入世族,唔打交,不問世事.
相反又想刷城王0和平幫或人,迫住要入戰魂世族先有得刷,咁你地所為和平幫諗下入得佢地個邊又點叫和平?你試下唔幫戰魂打交守城, 你估佢地戰魂重會唔會留D 冇利用價值人呢?

我地炫傾同冥府族立場好明確,為左打倒戰魂,打倒佢地霸權,真正解放城王0俾其他人都有機會刷, 希望多D人加入同支持!
回復 支持 反對

其實戰魂家族已經好冇面啦...當時佢地重揚言羅浮城只能夠維持一個星期..出盡所有人力,但結果呢?
傳聞 ...
反高潮 發表於 25-3-2014 06:13

收皮啦吊你老未我之前冇出2個黎拜城戰一樣冇事你地D料好鬼out囉真係
回復 支持 反對

收皮啦吊你老未我之前冇出2個黎拜城戰一樣冇事你地D料好鬼out囉真係 ...
型棍星ˇ 發表於 25-3-2014 07:13

你咪試下黎緊個星期六唔出黎囉, 順便試下你班米飯班主都好啊
反正有你冇你都係一樣既
回復 支持 反對

你咪試下黎緊個星期六唔出黎囉, 順便試下你班米飯班主都好啊
反正有你冇你都係一樣既 ...
TheSpeed 發表於 25-3-2014 08:39

佢真係以為自己西楚霸王,好撚堅,無佢吾撚得把撚閉,大高層
回復 支持 反對

回復 14# shoot850422

你講野引我地笑咩 你覺得你地d人打完交當無事發生咩一樣道理姐,都好過個毒王爺拉扮轉手扮扮下就入左幫跟住就幫手打交,真的無厘頭lor
回復 支持 反對

回復 32# shoot850422

你講得甘好口響做咩姐,你地冥府同炫傾又有幾多和平人走黎密人話五打交呀,只想打下屬地同刷城咋,講就你地威,其實你地得把口走黎話人 五見你地話下自已,捫心個句你地有幾多個人是和平人呀?你地d人仲好笑走黎求和 原來冥府同炫傾d人甘kai架咩 自以為是覺得你地自已族無人走黎求和咩?
回復 支持 反對

回復 50# TheSpeed

好大口氣wor 你是敗家花柳?
回復 支持 反對

回復 35# shoot850422

你認左婆婆拉 甘以後叫你做婆婆拉
回復 支持 反對

回復 51# 反高潮

你打論文咩。其實你打甘多想證明d咩先。冥符同炫傾你地覺得你地自已好有面子,有面子你地d人就五會走黎密人話五打交只想升經同刷城啦,叫我地五好打距地,嘩扮和幫呀,你地有口話人地不如直接d話埋自已先啦 五好只顧住講人地。原來講中埋你地d人先啦 反去密密針下先啦冥府同炫傾
回復 支持 反對

費事同d所謂冥府同炫傾d人講過先啦。距地中意d諗就點諗,反正把口生距地度,慢慢由距地講啦,懶得一般見識,講到自已族甘勁真的無人能及,叫猿猴西水男整多幾件重樓啦,反正距次次都是第一個走得最快哥個,次次都掉低曬隊友盟友 有咩用姐 驚死的話就五好扮大佬指導大家點打啦 引我地笑咩 冥府同炫傾慢慢自hi拉
回復 支持 反對