樂古Nakuz

標題: [遊戲情報] 真的發售了!《生化危機4》PC版遊戲畫面放出 [打印本頁]

作者: [S]↘《程》↙    時間: 27-1-2007 15:50
標題: [遊戲情報] 真的發售了!《生化危機4》PC版遊戲畫面放出
  萬眾期待的《生化危機4》PC版在經過幾次大波大折之後總算是正式發售了。臺灣那邊的某玩家已經將遊戲截圖放出。從畫面上看來,遊戲應該是基於PS2版上進行改良的。廢話不多,看圖!

作者: 疾風艾克斯    時間: 27-1-2007 21:15
正啊~點都要玩下~一代生化危機都未玩過,今次實玩,唔知幾時出呢
作者: MiniBee    時間: 27-1-2007 21:39
點解愈出biohazard..就覺得無哂feel-,-
變得唔係生化咁- -..根本就係打村民多d- -
作者: 疾風艾克斯    時間: 27-1-2007 21:56
原帖由 MiniBee 於 2007-1-27 21:39 發表
點解愈出biohazard..就覺得無哂feel-,-
變得唔係生化咁- -..根本就係打村民多d- -

我一代biohazard都未玩過,只玩過doom
作者: 月無天    時間: 7-2-2007 14:18
其實呢隻 games= =最好玩係打爆第一次機  之後會有一個計時打分= =  由期  最後果版  打果隻雙重電鍍 男(強化版)  超好玩= =    如果你成功打爆 4版(6萬分以上) 就會有一支勁槍(要自己改爆就無限子彈)
作者: 魔神天使    時間: 7-2-2007 16:54
bt都有得dl啦==
真係- -未賣就有得下載
作者: KIn    時間: 9-2-2007 19:39
原帖由 魔神天使 於 2007-2-7 16:54 發表
bt都有得dl啦==
真係- -未賣就有得下載

BT有得DL 咩@@? 可唔可以比個BT點我-3-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mcro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2