樂古Nakuz

標題: (轉帖)係巴哈見到既多啦A夢都市傳說O_O"?(貼巴哈應可以?) [打印本頁]

作者: a0124692003    時間: 30-6-2012 02:29
標題: (轉帖)係巴哈見到既多啦A夢都市傳說O_O"?(貼巴哈應可以?)

http://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=247567
今晚8號風球夜訓左,係巴哈睇完有d驚XDD
我睇過youtube個條影片,但係我自己我係飛黎睇(因為畫風好不安)

關於哆啦a夢的都市傳說,最廣為人知的就是哆啦a夢的結局。

有人謠傳,哆啦a夢的最終回,描述大雄其實是個植物人,一切故事都是他在病床上的幻想;也有謠傳,哆啦a夢故障之後,大雄發奮用功,長大後修理好了哆啦a夢。

這些都已經被證實是謠言了,但是哆啦a夢仍然有一個無法被證實的都市傳說:曾經有兩集的哆啦a夢動畫,只在電視上播放過一次,就被停止播出了。
作者: hoyin1996121    時間: 30-6-2012 12:42
完全唔明
作者: 呀楊    時間: 30-6-2012 13:54

幾好睇
有冇繼續?
令外我想睇下你話睇到果條片

哆啦A夢 消失的一集(模擬影片)
[youtube]Z1sck4Sy5U0[/youtube]
作者: 刺客先生    時間: 30-6-2012 14:02
回復 1# a0124692003
至少寫轉帖 copy少少內容出黎
作者: 影子使者    時間: 30-6-2012 14:04
有d恐怖feel lor-.-(雖然都唔知有乜好驚-___-)
作者: 〝細wIN_    時間: 30-6-2012 14:10
一刀斬左個地球就GAME OVER?
作者: 愛恨交纏    時間: 30-6-2012 14:11
黑色背景=="
作者: AdolfHitler032    時間: 30-6-2012 17:10
是假的
作者: waters    時間: 30-6-2012 17:28
唔知講咩好
作者: superchanouo    時間: 1-7-2012 03:08
有時候寧願佢永遠唔停咁做落去,都好過完左呢個咁多人既童年回憶...
作者: 生物    時間: 1-7-2012 09:30
老實講其實多啦A夢係有官方版的最終回

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mcro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2