樂古Nakuz

標題: 黑氣即將改掉落率,將會跟外服,代理算良心 [打印本頁]

作者: clb4a15sam    時間: 5-5-2021 20:41
標題: 黑氣即將改掉落率,將會跟外服,代理算良心

今次呢獲都真係唔錯,個代理呢次做得幾好,好彩冇賣ac

全伺服器將於 05/06(四) AM 08:00 ~ PM 14:00 進行例行性維護,
請各位玩家提前下線,於維護期間內相關儲值轉點將暫停服務,
若維護延誤或是提前完成將會另行公告,請玩家多加留意,謝謝。

「黑暗氣息結晶體」、「噩夢結晶體」掉落率同步
在多數玩家的反應下,經過與開發商的極力爭取,維護後,透過覺醒兇獸及明王技能「噩夢」觸發可獲得的「黑暗氣息結晶體」、「噩夢結晶體」機率將同步與海外伺服器版本相同。

鑒於「封印書」道具廣受好評,維護後,「封印書」道具將於網頁商城中長期販售,且購買數量不再受限,每件單一商品價格為268元!

去官網比信堅係有用,大個仔了,見班友成日剩係嘈,
作者: 小妍~    時間: 5-5-2021 22:30
做福人群 個代理幾民主
作者: [H]幻影戰神    時間: 5-5-2021 23:46
咁咪好 不過外掛問題一日唔解決都係廢
作者: kit2234560    時間: 6-5-2021 00:36
消息一出 黑氣價格暴跌
作者: 小妍~    時間: 6-5-2021 01:33
kit2234560 發表於 6-5-2021 00:36
消息一出 黑氣價格暴跌

陰公
作者: ericbady    時間: 6-5-2021 07:48
終於有機會出冥王
作者: 黃宗澤星樓    時間: 7-5-2021 17:11
之前講到個代理好垃圾 唔敢玩
作者: wingwing999    時間: 8-5-2021 05:06
即係曲線證明普雷威自己改低掉率唔出聲
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 8-5-2021 09:30
wingwing999 發表於 8-5-2021 05:06
即係曲線證明普雷威自己改低掉率唔出聲

咪就係囉,搞到啲人升曬250都未刷夠黑氣。收黑又天價,有啲人仲成日刷黑連開團宴都偷刷黑。
其實黑呢啲掉落品係合明王既人先需要,需求唔係真係咁大,只要供過於求,價自然跌番正常。
宜家機率調整番正常,官網抽獎又抽到黑氣,又賣組合包,相信會慢慢跌價。
作者: wrxstiman    時間: 9-5-2021 02:19
香港買點數有咩方法
作者: 本能寺炎上    時間: 9-5-2021 14:49

黑氣改掉落率 封書長賣 可雙開   知足 無野講了
個ser再穩定小小 就最好啦
作者: winw    時間: 10-5-2021 19:23
wrxstiman 發表於 9-5-2021 02:19
香港買點數有咩方法

信用卡,OR 7-11買MYCARD點
作者: wongkamho    時間: 11-5-2021 02:23
而家冇左外掛搶怪, 黑氣又易出, 封書又夠數

如果唔好成日彈game就完美了

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mcro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2