打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你地話la[雙方爭議]

關閉 [複製鏈接]
你話殺左人講sor lo 2樣唔同ge野

呵呵 sor不是大晒 我殺完人講左sor 就冇事 咁全世界味係咁殺人?﹏?

爆到就是爆到 想當年 人地打左我一隻 我會搶到佢off-.-

你搶佢怪搶到佢off你ge事
唔關我事   但係佢仲大條道理
係到話我  咁人1之前夠爆到我d怪la 我咪一樣好理到
我爆到佢小小使唔使咁牙  

問題仲要係戰平果時 10個人都冇lo藍雞區

10個人都冇佢會引到去我到 咁佢d技術真勁

樓主交代得非常唔清楚
如果只係唔小心既話 冇必要界定岩定錯
SAY句SORRY已經唔會好大問題
如果人地係都要嘈返你就係人地錯

amam- -"  咁使唔使再打多次-0-

問題係sor左仲要搶我怪仲要話我
回復 支持 反對

原帖由 ⊿閃風∼ 於 2-10-2007 17:54 發表
呵呵 sor不是大晒 我殺完人講左sor 就冇事 咁全世界味係咁殺人?﹏?

爆到就是爆到 想當年 人地打左我一隻 我會搶到佢off-.-

-.-估唔到你會係度講D咁嘟嘟既野

原帖由 祥b~ 於 2-10-2007 18:09 發表
你話殺左人講sor lo 2樣唔同ge野

你搶佢怪搶到佢off你ge事
唔關我事   但 ...

-_-呵呵
咁對方過份左D了
回復 支持 反對

=口=` ..
  咁多字` 想睇死禾咩 =3=`.
乜唔系 . 睇邊戈到先就系邊戈大d咩` ?*
  祥` 系爆iNG., 就唔好引到佢到Na` ..
系人地爆緊` 仲引埋去 . 就系自己有問題`
  引人犯罪' ?* 咁樣搞到人地爆唔到咩` 好咩 ?*
得個嗌字l0r` 問題就系千戈到Na .. !*
  人地都爆緊` 仲引入去. 就系腦袋有問題吧` =)!*
回復 支持 反對

唔知係我眼花定係根本冇尼?
圖中完全搵唔到個 ""sor""字...
回復 支持 反對

咁你問下千我有冇講到lo

我又唔係齊哂圖  

上面果d我都冇影

你問下佢我有冇講lo

[注明一樣野][你仲多野講過千]

咁你又唔叫千post圖?

叫千post埋圖出尼牙

你e加係企係千果面  唔係中立咁講野
回復 支持 反對

y0` x}* ,,
  i `M 中立` . 路人甲` 路過XP``
唔系話偏幫邊戈aHH` ..
  祥` 爆完都講左s0r` Na .
講左咪算囉` 又唔會再爆嫁啦`
  除非系戈個千又引入去嫁姐` ..
千` 唔h0咁無謂Na` =) !*
  無聊人` 嘈完咪又系咁. =3=`! ,,
回復 支持 反對

你估佢e家on緊講??
你講d野好多都冇証句支持....
叫人點信尼?
回復 支持 反對

點解我睇唔到d圖-.-?
回復 支持 反對

我唔係估佢冇on

我可以話比你知佢e加冇on

咁佢做咩明知有e個post佢唔會呢?

咁佢係咪驚講多錯多牙吓

佢係知到有但做咩唔回只係你回呢??

我e加係話你唔係係中立去諗野
咁講lo

佢回左一次  唔通一次牙有証句支持??  我點冇証句支持先

佢有回到咪叫佢post埋圖 問埋佢lo   

仲有呢我想講   係你  我回一次  你話我一次lo

人地最多咪係到講幾次

咁你使唔使回一次 話一次

我講咩你話番咩先

e加你似針對多d

對人唔對事lo

但係我有証句支持我係話你對人唔對事lo

1.使唔使我講一次你串一次  

2.使唔使我講果樣野 你咁多問題

3.千都係講左1個  咁你又回咁多?

4.做咩要問我野先  千唔係人  唔使問佢??

5.你係帶有串人ge語氣

6.使唔使咁先  你係路過ge  

冇時間打咁多- -"  下次先回打埋果d
回復 支持 反對

☆改咩名好★同我聽住!你唔知唔好係到吠人r
果時我都係到lor but我見到樓主係到爆自己d怪 只係爆到你小小d怪lo
你好似樓主咁講你起[飛落去爆怪]lor   仲有果時樓主都講左sor la  咁5 通你仲想食左人隻車咩?
回復 支持 反對