打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 聽過好出名既小朗*原來系呃人的,,[證據不足]

關閉 [複製鏈接]
所以..
只系比人屈一屈算大命啦.___.`
回復 支持 反對

係你太令仔搞到佢想屈你,,
回復 支持 反對

有D咁既事@__@
係既,,我應該怪自己嗎..XDD
回復 支持 反對

咁又岩@_@
屈一屈好過比人昆.__.
回復 支持 反對

回復 #27 小朗* 的帖子

所以嘛=]吾好咁介意D小白啦-vv-
回復 支持 反對

回復 #27 小朗* 的帖子

應該-口-`
你令到佢神魂癲倒所以吾小心屈親你咋,,
回復 支持 反對

原帖由 _ρ.An 於 3-10-2007 21:57 發表
雨夜 魂 樂古名 自己睇 你可以去睇下我放ac同收ac 我可以叫佢地黎幫我做証我  我同佢地交易次次都係成功

我知邊個@~@...
-----------------------
但你要計埋可能有中間人昆人果d嫁ma...
你就咁講都冇用嫁啦...
阿4份人係點..
我諗佢d fd最清楚...-~-
------------------------------
其實如果係話交易成功既話...
咁搵返收呀4 ac果d出黎都得嫁姐@~@...
如果係昆左人既話...
我諗都冇人肯再收佢野嫁啦....
所以交易成功既次數唔係可以判斷人地會唔會昆人的@~@..

回復 支持 反對

當時人搵過我傾過...! 首先有幾點要講比大家知...

我AC係前一排放左AC比小朗...之後既事就冇咩點理!!
個角色名叫やホゆソ豪...日文假片係小弟個名..分別係A..RAY..豪...
所以同樣既名叫得2隻~1隻係豪,1隻係鬼...
而我放比小朗時...係齊email,人物角色得1隻人仔...其他2隻係空位黎的!!

而小朗有冇轉手我都沒有過問!始終都係人地既ac...!!
回復 支持 反對

豪哥都講左..佢放比我戈陣係得1個人物係到..
當我收左戈陣..我分別開多2個人係到為自己保障一下..
你竟然話個ac係你既..點解你會冇角密~
如果我放左ac..我會開post講...因為我都怕有人用我個名昆人..
回復 支持 反對

都講過啦..我份人係點..好多人都知~
我絕對唔會為你戈少少錢出賣自己人格囉
串d講句..錢~?我冇咩~

我玩咁耐~d ac係咁放係咁轉..我冇1個ac玩得長既~
如果我係昆人既..我可唔可以放到今時今日都仲有人同我收ac換ac呀~
回復 支持 反對