樓主: sonicchaohk
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DRR伺服 冰峰魔獸(資料更新於 9月22日)

回復 50# 的帖子

唉     高手竟然bug三寶!?[[yoyo_217]] 無奈......[[yoyo_200]]

cs online我覺得同cs差唔多~  你專心玩cs把啦

p.s.  原來你係女人......
回復 支持 反對

下  ......[[tyjp-2-9]]  我唔係女人呀~~係女仔.....乜你唔知架咩 = =??

橫掂都唔駛錢, 梗係有咁勁bug咁勁啦 [[tyjp-2-1]]

好似暗串緊D人百幾蚊蚊玩15日[[tyjp-2-5]]

爛橙好識呃錢.....無奈CS online又要俾佢代理
回復 支持 反對

你係女仔.....   我e+先知....   咁岩睇到你性別個到填左係女我先知   我一知道左我就係張椅子到仆左落地........

其實真定假!?
回復 支持 反對

回復 53# 的帖子

一睇就知假啦- -
網上有好多人妖自稱係女仔....
回復 支持 反對

版主~ 玩得咁好  你無啦啦黎講呢句搞到冇晒引囉........
回復 支持 反對

mS7 呢個人打得又唔pro, awp白.癡, 出哂名7, 成日死淨佢9camp, 究竟呢個寂寂無名的小菜烏係咪女仔可能無人想知
況且我講一句定講一百句, 都無得證實, 信唔信好主觀

說實話, CS版中其中有一名版主也知道的

學你地話齋, 講大話無jj (不過我無喎 ).....咁...講大話無mimi 囉 (唔好呀)

回復 支持 反對

咁你係定唔知姐 係到講咁多姐~.~
回復 支持 反對

DRR都唔係咁好玩姐...... 佢果隻魔獸我都有,..... 仲要係中文版~_~
同埋佢都無改過隻魔獸~_~ d人整左隻魔獸d名都唔岩既~_~
佢個ser好多插件我都有[[onion_73]]
仲有, save咩xp丫..... 轉左場無晒..... 呃人ge!!!!
同埋.....
次次撞入左.......
d人都10lv.....
回復 支持 反對

你幾時有見過人10lv呀,莫非你思覺失調?

仲有,save唔到exp係你既問題啦, 點解咁多人都save 到,剩係save唔到你 d exp呀

回復 支持 反對

名唔可以有空格!!  你冇睇? ser入面有提示  小朋友 下次講野前睇清楚同諗清楚先
回復 支持 反對