打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 啦啦啦~~!路不拾遺人要good part2,登場!!~~

好喇各位, 好似好多人幾期待咁(一頁都沒-.-'')希望你地真係會鍾意啦~
我係路不拾遺人要good part1!
long time no see路不拾遺人要有品friend要比面切勿欺凌扮傻扮廢扮晒野懶勁香了走佬搵呀公依賴家傳太過寸又太貪心以為自己係神野下下得...(下刪幾十字)之榤奇星夢故事! 已經出左,系邊?咪係下邊囉~去圖!!(都係..d圖旁邊的廢話可以唔洗理..)
上次講到...~~~
個貪心鬼衰左..
之後呢...我地continue落去~~
sorly加囉?
對,同意..
咪係..細路!
咩年代呀,玩呢d野?
好,講得好!
嘩,扮晒野?你好cute,我好可憐你..= =
唔好同佢客氣啦,比我就唔忍喇,打佢啦!
你做咩口疾疾?你驚牙?
你都幾爽快...
之後呢..佢地就..
嘩,原來個粒野系度扮勁..(個粒係叫米古..)
咁你快走啦, 比人見到的話,報警話你企圖謀殺,係唔係都擺起個勢想殺人咁...
好,走得好,閃得妙..果然係夠爽快!!
真係警察-.-?到底佢拿住d咩..唔通係槍~?唔通係槍?唔知唔知~我睇唔到啊!!到底係咩呢~(個警察好有錢姐...)
好喇~又係咁,佢又中招= =真係丫...抵死啦..(呢d叫得罪人多稱呼人少..)←係咩?唔係幾貼切bor~!
唔理咩啦,總之依家part2就完左喇~! part2 ?無錯..因為我懶的關係,又係唔想咩事按錯大檸樂= =臨尾香就免啦..
所以呢, 請大家繼續留意我未來將會在nakuz星夢版貼圖區post的路不拾遺人要good的part3!!

---------------------------------------------------更新---------------------------------------------------
好啦,反正出左,但都唔想再懶理呢度..所以,以下!
我係part3囉~~!
還有part4,按我~

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
siu芷 + 15 貼圖

查看全部評分

回復

@@...快d出part3啦..好好看呀@@....你次次出..我刀有看嫁..我係你忠實fash~.~[[onion_45]]
回復 支持 反對

嘩 好好笑呀 你真係好抵死^^~~~~[[bao_14]] [[bao_14]]
回復 支持 反對

有創意~都幾好笑~支持[[m473]]
回復 支持 反對

re志,多謝晒^^盡快..我懶嘛,又多功課,仲未做晒= =
re timmy, 唔抵死邊度好睇-.-''
re yho,謝,我都搞左好耐,好難同個人配合到...你一句我一句咁
影相搵位更加煩..

好彩終於完成(本來個故事好長,我懶得再影,剛剛又雙經..搞到一星期玩得兩日雙經= =
靈鬥只升到24,本來沖25以上><!
回復 支持 反對

幾好笑-v-好盞鬼喔.....
part3幾時出-0-?
回復 支持 反對

你個gay都搞得幾爛bor!!!你真係好得閒!!不過我衰過你,得閒都唔會搵野做^^
回復 支持 反對

幾好笑-0-"
but-_-樓主你串錯字吧-,-?
sorry不是sorly-_-
回復 支持 反對

一個字 ~~~~  正"""
期待你的part3呢 =]"           [[tyjp-2-10]]
回復 支持 反對

幾時出3=v=??
唔錯哇~~+++油~
回復 支持 反對