打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ﹝榤奇星夢故事集結局前篇﹞終於順利出版了’’!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 USA5195lok 於 24-5-2008 12:50 發表
我估個結局係..........

個警察騎著「流星機動猛獅」 去殺個人!呵呵^^係唔係呢?-__-"?

明顯唔係''我影果時係未出獅子...我唔係一路影一路po...我影晒先post架!
你仲呵得咁大聲..- -
原帖由 C.RoNaLdO~ 於 24-5-2008 15:54 發表
十卜丫 =]]"""
加油"""   支持出大結局呢 -v-'''

循例問句,乜你唔覺悶左好多咩?(唔夠第3集悶..)

多謝你地><''
(哩一頁full埋就出大結局啦!!)

回復 支持 反對

@@''唔係要30果回覆咩..減左\口/?
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

-x-`我叫佢降低要求囧!
萬1真係冇爆3頁咪好樣衰囧-\[]/-!
到時結局點收科Or2`?

re奇;
對呀`真係有d奇怪你唔搵我a0av;
-x-才不是飯桶鼠!
開了新PO a...a`去sup下:]'

ps;別收廣告費囧!
回復 支持 反對

加油加油  等緊你出大結局
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

先生,你似呃post= =點都係都係一句,多謝啦^^
re:小愛,唔係,飯....團鼠''叫我降低wor...算囉..我再唔回我怕屍沉大海= =
你見啦,人地出晒面咁同你講啦-.-''(畫出腸嗎?)
re..鼠姐姐,
呢排咁兇?咩事-0-''你激左好多.....回帖..真係好勁
遲d可以好似禾之前咁回喇><
(我沒找你那又怎麼樣?怕我比人綁架撕票掛了沒人講開場白..i mean>>廢話?)
新po十卜了,好利害ar''

ps.飯..團鼠小姐''今次廣告的費用為港幣...呀!不, 為樂點,,
呀!不,收幾多好呢?幾多好呢?幾多?幾多?幾多?幾多?幾多呢呢呢呢...?
手軟,唔打了,入我數-.-''小姐,歡迎下次,呀!不,不要再有下次..
別再賣廣告......................................
回復 支持 反對

好搞 gag 呀
快 d 出大結局啦
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

-x-! omg`你說我激了點?[[tk_30]]
何以見得囧? 我好冷靜..'[[tk_36]]
-.-~死啦`我又get錯. 冇呀`回po只係打想講ge野-  -~
冇話多定少-____-~
但我唔覺得我可以你之前咁勁囧...'
-x-"又冇驚你比人綁架or sth.見到你d開場白d人都嚇暈了~"
thz`;你sup我po!

ps;我有個請求~希望你大結局個po`有d開場白-x-! 別下刪! 我真係鍾意的[[tk_41]]
回復 支持 反對

gdgdgdgdgd

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
siu芷 -2 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

唔錯唔錯 快d出結局
回復 支持 反對

樓主膠力充裕 但都支持你-.- 希望有3頁吧
回復 支持 反對