打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 笨冰整笨圖之(五) 多謝翼翼 Friends FOrever and I LOVE YOOU! ( 已作出重大補救!)

大家好哇>v< 今次我自製左好多bh-3-
包括左下角同右上角v___v 但好柒的說... 岩駛就拿回家吧- -v
聽了鼠鼠的意見, 用了外發光, 好像美了的說
今次是笨冰最勤力, 整得最長o既一張圖v___v 也前後咨詢七個朋友的意見 ( 七個小矮人n白雪「王子」XD )
只有一張v___v 真對不起呢
因為我還趕著要為曈曈禮拜五走前的圖

1)多謝翼翼v___v Friends Forever and I love yOOU!
做了很多美化, 和用了半個小時設計bh, 還有用了兩個小時設計排位, 一個小時咨詢意見, 兩個小時修改,

此為舊圖

補救及更新圖

v___v 笨冰整笨圖系列預計到(七)就會完
希望大家鍾意>v<
~.~ 笨冰是下了很大的功夫!

p.s. 想要那兩個bh一定要整張圖帶回家XD 才可以剪出來>V<  這樣是為了防止你不尊重創作者(應該沒有這種人啦)

回復

111111`哈xd`
我又搶到第1喇獨冰冰`
張圖好靚`bh超正-3-`
但係點解又有心圖既-v-
下次吾好再用心心圖了-,-
仲有`點解去到7就完既`!?

我今晚/聽日都會開p0st的說`
記住搶1xd`

Forever Friends`!

回復 支持 反對

原帖由 叛♂小樽° 於 13-8-2008 18:25 發表
111111`哈xd`
我又搶到第1喇獨冰冰`
張圖好靚`bh超正-3-`
但係點解又有心圖既-v-
下次吾好再用心心圖了-,-
仲有`點解去到7就完既`!?

我今晚/聽日都會開p0st的說`
記住搶1xd`

Forever Friends`!

快到你v___v
@v@ 張圖緊系靚 (汗)
bh-3- 我都送左比你
v___v 乜野「又有」
!_! 你又唔約我出黎影相
@v@ 一定會搶

回復 支持 反對

2個男仔心心 -[]-..
有點那個的感覺- -;
張圖黎講.. 除左d字好怪之外;
其他大致上都吾錯v3v
回復 支持 反對

原帖由 小夜* 於 13-8-2008 18:43 發表
2個男仔心心 -[]-..
有點那個的感覺- -;
張圖黎講.. 除左d字好怪之外;
其他大致上都吾錯v3v

不是啦.. 討厭 \ ^ / 我們是 好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好 朋友哦-3-
-~- 字怪嗎... 我不大覺得
>v< 多謝小夜百忙之下抽空睇我個帖
[[m98]]
回復 支持 反對

原帖由 冰雨〥殘° 於 13-8-2008 18:45 發表

不是啦.. 討厭 \ ^ / 我們是 好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好 朋友哦-3-
-~- 字怪嗎... 我不大覺得
>v< 多謝小夜百忙之下抽空睇我個帖
[[m98]]

沒必要強調好好好好好吧-0-;
字怪ah-.- 我不嬲都系用白字外發光xd
好少用其他色..
你黑色戈個都ok;
但粉藍戈個就吾令-_-
我不嬲都有睇= =系懶得回咁解[[yoyo_192]]
回復 支持 反對

v___v 版主大大都唔回下我帖[[m78]]
要體恤下我地架嘛[[m753]] [[m72]]
回復 支持 反對

咁快又有圖oAo!!
我仲整緊/_____\v"

fds4ever`變做4everfds會順口d`
同埋擦左fds個"i"個粒點先加個皇冠比佢會好D`
右上個BH好怪`

你都未識點整NAMELESS/____\!"
D BH咁...D色好..errr..搶眼-   -`你用柔光的嗎?
用柔光係想D BH既邊有少少色咁`唔係你e+咁ah-~-`

仲有D BH好密`用白字外發光會好D-  -`E+好似同BG痴埋左`

仲有個2句野好似..唔多"啦更"咁=~=!!

第2個BH`好似..怪怪地=____-!

唔講咁多-XX-! 整圖去~ 今日之內要開\___/.我隻貓生日[[tk_41]]
回復 支持 反對

我都奇怪緊點解我用柔光會出左咁o既效果v___v
回復 支持 反對

sup`哥;"
你比過我睇了-口-`!
令令的說.3.`!
回復 支持 反對