查看: 9404|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的67LV魔動使,打咩升LV好?

2樂點
我的魔動使:
點:21力全魔
裝:新頭,防天馬上左右,60LV兔下,小惡魔翼,60LV新盾,碎靈
刻紋:惡K,貴紋,圓舞曲

最佳答案

查看完整內容

天馬裝一定要加力先用到ga- - 強化果d 鐵係加防 咒係加mp上限 如果你爆左智唔加力 用唔到天馬 應該未必夠防 所以建議升到80lv 合左地殿裝先食再晶 到時先再轉番點 不過如果你一般升lv ac 唔打交ga話 可以唔食再晶都得 67lv魔動 搵人帶打魔機天應該最快 加上有5經 1日升到好多lv
回復

原帖由 julianlau 於 21-11-2008 08:31 發表
cde點.....monkey點....同埋e票都得.....

你果個應該係鐵天馬s.....你可以改用咒天馬s..(好似係咁@@")

爆智係咁解.....

天馬裝一定要加力先用到ga- - 強化果d 鐵係加防 咒係加mp上限
如果你爆左智唔加力 用唔到天馬 應該未必夠防
所以建議升到80lv 合左地殿裝先食再晶 到時先再轉番點
不過如果你一般升lv ac 唔打交ga話 可以唔食再晶都得

67lv魔動 搵人帶打魔機天應該最快 加上有5經 1日升到好多lv
回復

如果你有c甲......絕對建議你去打地...同埋...你食粒再晶先啦.....

再收多個背....應該夠防引爆...

如果冇c甲....去爆火龍啦
回復

原帖由 julianlau 於 20-11-2008 16:25 發表
如果你有c甲......絕對建議你去打地...同埋...你食粒再晶先啦.....

再收多個背....應該夠防引爆...

如果冇c甲....去爆火龍啦

我依家買c甲好,定係等到80lv個陣時買比較好呢?

如果食再晶的話,之後+咩點?

我打算打花打到70lv轉火龍翼,夠唔夠防爆?

如果打魔機地的話,可唔可以自引自爆呢?

回復

魔機地要1k3先夠防.......如果冇正身....又冇錢....就而家開啦...

用再晶...+智.....爆智+速
回復

原帖由 julianlau 於 20-11-2008 20:16 發表
魔機地要1k3先夠防.......如果冇正身....又冇錢....就而家開啦...

用再晶...+智.....爆智+速

禁買點數依家有無改變左?用之前類型個d點數卡(eg點數卡,點數票等等)依家係唔係仲入到?

如果用再晶的話,我未唔可以用天馬裝,仲有爆智的意思係唔係爆到200智先+速?
回復

頭像被屏蔽
回復

cde點.....monkey點....同埋e票都得.....

你果個應該係鐵天馬s.....你可以改用咒天馬s..(好似係咁@@")

爆智係咁解.....

同埋樓上講得岩....比人帶係好快....如果你有米不妨試下

如果冇咩錢..都係自己爆火龍or地
回復

原帖由 wch0672 於 21-11-2008 11:39 發表

天馬裝一定要加力先用到ga- - 強化果d 鐵係加防 咒係加mp上限
如果你爆左智唔加力 用唔到天馬 應該未必夠防
所以建議升到80lv 合左地殿裝先食再晶 到時先再轉番點
不過如果你一般升lv ac 唔打交ga話 可以唔食 ...

禁我依家打咩升好?
唔叫人帶,最快係唔係買c甲打魔機地?

如果買c甲的話,買399點的好定係買個d一套好?

回復

打魔機兵開5經,,  其實你買左C甲都可以去爆火龍,,因為唔駛引,,方便好多,,,如果成爆人爆開5經好快的,,爆你去到73-75LV,,之後先打魔機地,,
回復