打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] (轉貼)武官,一個被完美時空拋棄的官階

武官好處 可能只有得個 型字/ o \"
PinK# 發表於 19-6-2009 02:01

女仔著文官裝飄花瓣仲靚
回復 支持 反對

咦  你呢篇文章係大6論壇我見過,你係原作者???
回復 支持 反對

以前我聽人講武官好勁  暴人暴得好爽 就辛苦d做武官    (以前釣魚無武分書  唯一係易刷戰場裝
結果開80級>資質【魅力】  (暴抗13+文裝14  +埋閃避10
武官變到由優勢變劣勢 暴又暴唔出  冇暴抗閃避打d戰場又易死
d玩半攻強半閃文官真係打到你喊
回復 支持 反對

女仔著文官裝飄花瓣仲靚
Quentin~ 發表於 19-6-2009 16:13

-3-咁我係男仔黎嫁嘛,,無理由玩女角   (like玩人妖果d無得講啦
回復 支持 反對

本人覺得閃冇咩用  得個屈字  冇技術可言...如果個個裝閃唔通係到鬥閃咩   你唔悶  人地都悶la
暴抗可能真係屈  但家下d人玩攻強多過爆   如果一個百變長兵  同一個暴抗高而且閃高(兩個裝差唔多既話)
人地百變長兵本身都夠多命中  人地只要+個王侯  唔用技都劈死你  而你暴抗多同閃高打人又唔係好痛
所以閃同暴抗只會對唔勁既人先起到作用  最緊要都係冇技術可言(個人意見  唔好凸)
回復 支持 反對

本人覺得閃冇咩用  得個屈字  冇技術可言...如果個個裝閃唔通係到鬥閃咩   你唔悶  人地都悶la
暴抗可能真係屈  但家下d人玩攻強多過爆   如果一個百變長兵  同一個暴抗高而且閃高(兩個裝差唔多既話)
人地百變長兵本 ...
qq369900321 發表於 20-6-2009 18:25

講真... D人點會理有冇技術可言,屈得死人就得啦
百變弓更冇技術可言,一下Tab就幾秒射死人,咪又係個個有錢人都咁玩

其實閃最有用係戰場
夠高閃可以單刷虎牢,76 77戰場冇閃玩唔到
呢D高級戰場咁變態,開發商似乎迫緊我地轉閃環同舞...

的確,而家D人唔理文官定武官,一係玩攻強,一係玩閃
化骨/落日好似開始沒落啦
回復 支持 反對

冇後悔...我呢d玩刀既本來就重視攻擊、攻強、暴擊
特別係過74lv開始玩騎戰就會發現高攻有幾屈機
當你普攻+重斬 果下既攻擊簡直係秒殺
回復 支持 反對

成37暴抗....點升番黎嫁??
我從四文官都係得14暴抗咋=_=""
回復 支持 反對

我暴抗有37[[onion_26]]
YEE` 發表於 15-6-2009 11:07

點打到37暴抗嫁??我正四文官(有專精)都係得14暴抗....
回復 支持 反對

點打到37暴抗嫁??我正四文官(有專精)都係得14暴抗....
hero4 發表於 15-8-2009 23:01

文官裝 +14
魅力資質 +12
舞意 +3
木系垂棘之璧 +1
3件木系寶 +3
濮2稱號 +3
濮2寶物 +5
汜水盔 +3
長安左戒 +2(呢隻戒指升左級會冇左暴抗+2)
不死戒 +2
樂府紫稱 +2暴抗
西涼聲望50000 +1暴抗
秘文兵 +1
秘文組修羅+5

唔知有冇數漏...
回復 支持 反對