打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手上色疑問

問邊樣好 ? 價錢變化會大d ?
我驚問晒咁多野會俾人小 [[onion_56]]
回復 支持 反對

問邊樣好 ? 價錢變化會大d ?
我驚問晒咁多野會俾人小 [[onion_56]]
yuk_36937 發表於 22-6-2009 12:58

Send個 e-mail去..

今日去左幾間
價錢差唔多
環球d野比較貴
所以唔打出黎..

Mr.Color油性樹脂漆  13-15樽   噴罐 35-40
Mr.thinner          250ml  45
Mr.Surfacer 1200   48
Mr.Super clear 消光   50-55
Mr.Super clear 光油   50-55            
雙星金剪鉗    170 剩係見到千里達有
筆刀            其他牌子  20  
模型膠水      雙星橙色樽 8蚊    雙色 白色樽 16蚊     郡氏10幾-20幾
挫刀            雙星 40幾  其他牌子 20幾
模型用沙紙   雙星 最平 9蚊  貴有20幾蚊   號數愈大愈貴       1set 3隻號數 18蚊
油筆            雙星 1 set 3支 18蚊  4支26
塗料皿         金屬  12蚊 10個    膠  10蚊 4個
遮蓋膠紙      雙星 13蚊起
調色棒          雙星 26蚊
滴管            18-26  6-8支左右
勾尖頭鉗       雙星70-85蚊    其他牌子10幾
回復 支持 反對

岩岩去左大雄買
只係冇買膠水 , 白電油 , mr.color
埋單就$641
雙星金剪鉗就要$173
價錢合唔合理?

回復 支持 反對

岩岩去左大雄買
只係冇買膠水 , 白電油 , mr.color
埋單就$641
雙星金剪鉗就要$173
價錢合唔合理?