打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 最後一post." 打就sms ."淆就認."!

關閉 [複製鏈接]
切手指咁好笑
下次不如搞埋切jer煲湯派家坊
有睇頭d
回復 支持 反對

好心你啦 打機打到你咁既柒樣
你挑唔嬴叫黑白2道出黎??? 關佢地乜撚99撚柒野事姐
黑白2道 你係就叫個識打fs既黑白2道挑機啦
隻秋??你都on99 唔撚化
我認呀 我認我組個野團同你2隻pf書2分呀 好似(定1分)
我書唔撚起咩
我唔似得你書左要炸人房 仲話番高比仔果d書左炸你房(雖然我唔識佢地)
挑機挑機 我用屋企廢機同你挑先書喳 我點講都得嫁啦(書又唔認)
好心你心智成熟d啦 黎挑一場 淆既你就同我潛水
係挑既你任組2件同我地綠帽挑啦 講咁多春 你不如上黎挑啦笑
係邊到挑關乜撚野事呀 挑到機咪得 嬴到你咪得囉
成日話人7頭 你個頭有幾撚靚呀 咪撚自戀啦

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
笨小子 -10 講粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

請生果報黎有用過黑白兩道[[bao_45]]
回復 支持 反對

黑白2道??
叫人地切手指
但你又飛線去999
你真好笑
回復 支持 反對

樓主 第1 真正既黑社會係唔會得閒理你班細既 呢個我講既
       第2 就算你係大既  就唔會話出黎打機  一定會出黎打交
       第3 黑白2道 你覺得有警察會彩你?  
       第4 你覺得警察唔會阻你?
       第5 你覺得警察會睇住你斬手指?
       第6 你覺得黑白2道真係會企埋一齊?
       第7 你睇得戲多?
       第8 飛線去999? 唔飛去黑社會到?因為黑社會冇人撐你?
       第9 我識好多警察,教官得唔得?  你邊個白道咁西利? 講個名黎聽下
       第10 你睇緊陳浩南?
       第11 你要挑就出黎大角咀   你咁猛料 唔係唔知大角咀係咩地方
      你地係大角咀打既話 我幫你book場  係咁多..
回復 支持 反對

請問樓主個名係咪叫 家敏/ 嘉敏. ?  你係女黎?
回復 支持 反對

旺角新之城好不?

上兩日打過去又幾似

不過第一次聽999熱線接線生會講"有咩可以幫到你?"
回復 支持 反對

-.-

個接線生搞gag
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對