打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 抱怨區 香港點搞

唉 唔該香港整返d新鮮既game啦 而家dgame悶到死 想玩c9過類型既game就得韓國先有 香港?都有隻係既 怪物獵人lo仲要收錢w0w 怪物獵人由psp玩到而家 唔悶架咩 比d新意好唔好 而家出game就出晒中華英雄類型過d game好似又出隻龍on咁 我覺得同中華過d又係冇咩分別lo 晒咁多時間出呢d不而出多幾隻c9過d game啦 而家d靚game好玩既game都去晒韓國 有d人好好 教我地點開ac同下載d game 但係到尾都係睇唔明d韓文 等陣又要地扯 身份証 又電話認証 咁冇過d姐係冇得玩 就算有 好多人都唔係識得韓文 玩到又點 都係同唔到過邊d人溝通 睇得明佢地打字咩 就算識自己都要識打韓文先得 咁落去同晒時間冇咩分別囉 真係唔該香港出返d新鮮d既game啦 .. 咁搞到我好無奈 想玩但係冇得玩過仲心情 難形容 望莓止渴中~  如果我唔岩 可以任你話 .唉.. 對香港game既前途表示失望
回復

望莓止渴._.佩服
各game有自己特色...一定唔會冇分別
收錢唔代表唔玩得....你唔肯俾錢玩唔好出聲吧=_="
靚game係韓國冇話唔俾係香港玩= =唔識玩咪學下韓文囉= =
方法有好多.....係你自己唔發掘- -香港仲一片光明 =
回復 支持 反對

自己做代理,代理d正game lo
回復 支持 反對

其實打機都係晒時間既一種
樓主你都係唔好打機啦
回復 支持 反對

其實打機都係晒時間既一種
樓主你都係唔好打機啦
orochi 發表於 27-3-2010 14:06

認同你...打機都曬時間架啦...其實好多好game囉.睇你有冇心機搵架姐....
又話冇正game..跟住又話人地game悶..悶咪唔好玩囉...再唔係學2樓講玩其他國家game
又冇ban hk ip...你咁踩到香港d online game一文不值...魔獸個d game又係垃圾?
係你唔肯比錢落去玩姐.收錢都有得比你話...人地唔洗搵咩?...
又話冇正game.自己又唔肯掉錢去玩...自己唸下啦
回復 支持 反對

冇錯 所有好玩既遊戲都係韓國出既(未必)
但係香港有冇能力做出好game?
其實主要的都係睇代理商姐
只要佢有良心 唔重視錢呢家野(冇乜可能
代理好遊戲 新鮮的你要幾多都有
回復 支持 反對