打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對現時既網遊非常心淡(更新左兩隻本人最愛既OG評價)

心淡的玩家肯定不止你一個
時下的網遊只單單是注重畫面這一環
可取之處在那裡?
特別...的地方在那裡?
對於有多年玩網遊經驗的玩家們來說....這些的網遊可玩性直接插水到零分
給你練到封頂那如何?
玩家們要的只是内容而不是要單純練功的網遊
真的....請代理商/設計團隊...不要再用這一些不用月費但直接賣神裝網遊來愚弄大眾和玩家們
更不要以"賣弄色情"作為賣點...
一次一次再傷玩家們的心了
=================
我跟樓主一樣...心淡了ORZ
所以我現在是滾回去玩單機(e.g left 4 dead2)跟web game了
回復 支持 反對

講真...你諗一諗下點解外國game同亞洲地區出的game的分別點解咁大?
e.g:"激戰"點解人地買斷一個acc要成$320咁貴都有人買係因為佢的確係唔單單係純練功....而係你玩主線可以同人組...自己配技能....夜媽媽玩主線果時無人組隊咁點算好?無問題...佢npc隊員都準備好俾你...玩爆左主線咁點先?你可以去玩pvp...公會戰果d...人地細心到咁...你有無諗過?

直到現在激戰重係無汁...可想言之佢的實力
現在重研發激戰2中....可見佢的實力
點解代理商唔試下以玩家的角度去看看呢?
另外...#22果位朋友
玩game識朋友的確係好
但係...唔通佢唔玩你會跟住唔玩咩= =+
再加上.....現在出的game幾乎係大同小異
某A GAME出完...大受好評
之後某B game照抄到十足十
你再去B GAME到玩...你會否覺得有新意?
總言:現時大部份的GAME只係為呃錢而出
回復 支持 反對