打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 本人買左著名車隊ESGS成員Exxx的貨品...

關閉 [複製鏈接]
我只知到現在你的態度係認錯的方法嗎?
林火火和我的對話你會清楚過我? 不如你比D時間
問下佢先啦 好無? ...
198292 發表於 8-9-2010 21:40

我既意見做咩要代表林火火?嗯?我好似講都冇講過^0^

如果一開始你搵都冇搵過我傾 就放上樂古話哂全車隊 在要我道歉 要我係樂古了解件事跟住照你提供既方法解決? sor 我做唔到 因為一道歉 我對唔住哂全個esgs車隊既人
回復 支持 反對

唔關佢事咁你係到做乜野?
我無打算要和你傾...係你自已過來比人醒....?可能你得閒掛
我無要求你跟住其他人的做法做....
只是你的做法差...係到被我批評姐.......
你認為你管理唔到1百幾十人...咁咪唔好收咁多人lo
收來又話管理唔到....係lee件事發生
到現在 貴隊的態度和處理手法 係我唔認同.....
錯就要認 你認為導致這件事的人 無錯....
錯只係誤買疑似賊贓的人嗎? 有無想過賊贓點會流出來被人買到呢?
回復 支持 反對

唔關佢事咁你係到做乜野?
我無打算要和你傾...係你自已過來比人醒....?可能你得閒掛
我無要求你跟住其他人 ...
198292 發表於 8-9-2010 22:32

聽講你搵esgs管理層?
定係你連自己做緊咩都唔知?
就算我唔係esgs既 難道你放上黎 但係想阻止d反對意見^0^?
回復 支持 反對

唔好意思 我真係唔知你係乜水....很抱歉...你覺得我一定識你架?_?
我只見你係其他人post 話他人持有的係'賊贓'唔比返人就係犯法等可笑的言論....
因你不可能確認件野是否賊贓....應是疑似賊贓
如果你係高屬 你認為你無力管理好你果1百幾十人車隊
咁你就唔好亂收人 你認為無錯咁你咪唔好認錯....
咁咪唔會對唔住你車隊d隊員lo...
我買左貴車隊隊員的疑似賊贓 當時你地又無公告佢唔係你隊員
又無叫頻叫人唔好買...這不是管理人員的問題?
回復 支持 反對

個人認為玩家之間的個人交易與車隊沒有關係
真白羊 發表於 8-9-2010 13:35

很抱歉 我信錯了那車隊隊員的貨係好天真..好惾...
因這件事而令我下次不再有信心和這隊的人交易...
應對那車隊沒關係吧....
回復 支持 反對

其實呢件事Tom同火火都係受害者,,,
無理由要Tom同火火其中一方負上損失呢個責任.
點解唔叫我係vxvx作出賠償 ...
tszlai01 發表於 8-9-2010 10:58

這是個簡單直接的做法....而留上果位星雪高層係咪唔知我都係收害者?_?
回復 支持 反對

這是個簡單直接的做法....而留上果位星雪高層係咪唔知我都係收害者?_?
198292 發表於 8-9-2010 22:54

咁我可以同你講 zr evil都出過昆狗
兩隊隊長亦即時作踢出處分
咁請問你會唔會冇信心同佢地交易呢?

如果你用e個方法去避免受騙
唔可以話你錯 但睇唔出有d咩用^0^
回復 支持 反對

198292 發表於 8-9-2010 22:54

原來你唔知我係邊個 都難怪既
我地又唔係咩大車隊^0^
我又問返你個問題呀 ?你覺得你係受害者 林火火呢?
回復 支持 反對

唔好意思 我真係唔知你係乜水....很抱歉...你覺得我一定識你架?_?
我只見你係其他人post 話他人持有的係'賊 ...
198292 發表於 8-9-2010 22:43

你連所謂大車隊既隊長係邊個都唔知 就話我地係大車隊 sorry e件事我要道歉 因為我高估左你對我地車隊既了解
1.你連件野係咪賊贓都未確認就接受我地既回購計劃? 咁我諗你下次交易都要小心d^-^
2.想請問下點先叫亂收人呢?一個冇昆人紀錄既人 收個時完全唔係撞_/昆_都叫亂收人 咁我睇黎你都可以開班教各大車隊點收人了^-^
3.想請問一下 何以見得我地冇公告?如果你睇唔到就話我地冇公告的話 咁就係閣下問題了^-^
回復 支持 反對

咁我可以同你講 zr evil都出過昆狗
兩隊隊長亦即時作踢出處分
咁請問你會唔會冇信心同佢地交易呢?
...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 23:04

咁佢地處理事件時有無像你一樣給人開post講?
人地有無向當時人道歉? 我可以確定話到現時為止
都無lo 聽到的只是 比返我先 信我 遲d一定比返你等...
和賊贓係犯法等....這樣係對收害者最好的方法?

係啊今次係我玩1年幾來第一次買到疑似賊贓
現在想起信佢真係天真....
回復 支持 反對