查看: 8738|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] -`because 0f you 令我生活變得多姿多彩 ;-* -

嘻嘻:p 不知不覺玩左星夢差吾多4年拉(可能超過-o-?)

當中有苦有樂;有曾經想諗過放棄呢隻game;

有比人爆過ac ; 有同朋友鬧交

但系最尾都系因為你地 ; 令我又番番黎

但系;可能過埋呢幾日;我就吾會再點上呢隻game拉.

(可能系我有第2d野做0.0其實我都吾知xd)

系度要多謝各位對我既包容~

吾介意我成日拎左個白頻黎傾計..xp

haha~~以下人士你地有福拉因為你地會比我掛住成世

(吾想都吾得xd)

--------------------------排名不分先後:p:p----------------------

1.愛愛 2.女皇 3.baba mama 4.曲奇b 5.nn 6.pigpig 7.豬俊 8.蠢him 9.有錢佬 10.怪獸

11.青bb 12.暴力流 13.2奶 14.羽羽 15.小夕 16.猩猩 17.瑤瑤 18.天使 19.欣欣 20.喵喵

21. 所有同我癲過既人:p

------------------------------------------------------------------

以下是圖片集

-----------------------------------------------------------------------------------

有時間我都會上下星夢傾計既;-* 大家後會有期拉:D

評分

參與人數 1樂點 +27 收起 理由
siu芷 + 27 貼圖

查看全部評分

回復

[其實仲有相未UP哂;  UP埋先;D

--吾知有冇重覆到呢?xp--

評分

參與人數 1樂點 +24 收起 理由
siu芷 + 24 貼圖

查看全部評分

回復 支持 反對

我系第一既 :p:p:p:p
回復 支持 反對

我系第一既 :p:p:p:p
L0vEs`琪 發表於 4-3-2011 21:29

哈哈xp 抵錫;-*
回復 支持 反對

(做咩我同李生擺係同一格@@,, 咁慳位!xd)
~瑤瑤都隱退啦-口-
都好呀, 擺多d時間係學校呀屋企呀, 打太多機冇益xd
不過就算係咁, 都間中上唻吹下水, 見下d耐冇見既人啦@@" 星夢大門隨時開住嫁haha
回復 支持 反對

(做咩我同李生擺係同一格@@,, 咁慳位!xd)
~瑤瑤都隱退啦-口-
都好呀, 擺多d時間係學校呀屋企呀, 打太多機冇 ...
yu0308 發表於 4-3-2011 21:34

哈哈;mama;-* 我得閒無事都會上水搵一搵你地><希望到時你地都仲系度拉:-D
    mama都要比心機讀書(!)
回復 支持 反對

唔緊要啦..仲有msn嘛haha
有咩想傾計都可以搵baba架嘛;p
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

12.暴力流<<好似叫錯人..
沒呢個人..
俄系善良的流..!!
咁都有名次..俄以為妳沁入面沒左俄添..- -!!!
噴膠瑤..祝妳走出星夢呢家大家庭...>_<
                                                       By;流~
回復 支持 反對

唔緊要啦..仲有msn嘛haha
有咩想傾計都可以搵baba架嘛;p
°赤魂羽〥 發表於 4-3-2011 22:14

haha 可拉得閒拉埋你同mama一齊系msn 傾計
    不過你MSN要應機D
回復 支持 反對