打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 突發!星夢終於汁了

話說星夢夜晚9點後冇王管- -OT 12點-1點CUT呀?
緊係等你食緊飯OR未放學果陣,CUT啦-.- ...
﹢小×淚ζ 發表於 29-6-2011 07:38

好彩閣下係用"話說",姐係你都唔很定"冇王管"是否存在。而且現在電腦科技咁發達,唔係下下都要有人先可以做都野。寫定個schedule job 去做都得啦。
再這,係12點1 點去cut 一般都係最少人online 的時候。
回復 支持 反對

請教,乜野先唔垃圾post?
寫到明"突發",就緊係用用下突然有問題啦。唔通你打打下機屋企突然停電, ...
chankmk 發表於 29-6-2011 18:24

講到自己咁高明一死SER就仆上黎樂古開POST
而你又話自己唔會坐定定等神黎打救你喇
但原來你既行動只係上樂古?_?
點解唔打上星夢既代理到問下?
唔洗同我講你又知我冇打上去左右既借口  依我所見以你咁既性格如果你打左上去你唔會又開多個post小個代理咩
而你都唔洗問我點解你又唔打去問呀淨係得把口  sor9ry我對星夢既期望已經低過0  佢生又好死又好都唔關我事  開到ser玩到當然好  死左我都無所謂
而我最後想送你一張圖

個人認為同你非常match
回復 支持 反對

挑.死SER成日架喇,
回復 支持 反對

同意樓上說法
對上一次咁既情況我記得台灣戈面上到,係我地香港上吾到,,(可能重有其他原因)
所以停1,2日唔洗死既,次次玩吾到就話汁笠,有無新鮮D嫁?
回復 支持 反對

開post用意=0
回復 支持 反對

講到自己咁高明一死SER就仆上黎樂古開POST
而你又話自己唔會坐定定等神黎打救你喇
但原來你既行動只係上樂 ...
星夜仔仔 發表於 29-6-2011 19:06

唔關你事
點解你要係度同人嘈?
係咪多條魚-.-? 一舊唔夠形容你
回復 支持 反對

佢要汁係度嘈都冇辦法,同埋星夢其實有好多機會掙錢,例:在星夢百貨重推兔紋/貴紋並以高價發售,到時就掙好多啦!再唔係,推一個抽貴野的娃,大把人買.
回復 支持 反對

開post用意=0
bryankwan 發表於 29-6-2011 20:18

比我地E D唔上GAME但上論壇既人
知道有咩搞~
回復 支持 反對

好彩閣下係用"話說",姐係你都唔很定"冇王管"是否存在。而且現在電腦科技咁發達,唔係下下都要有人先可以 ...
chankmk 發表於 29-6-2011 18:31

其實我可以肯定-.-因為我之前整星夢中秋活動果陣- -
同星夢方面有聯絡..佢地話打比佢地最好9點前- -
因為9點後所有人都放工- -
同埋..星夢夜晚12-1點人數一定多過閒日12點..與其set一樣咁既野不如中午12點cut左佢好過- -
仲方便快捷..cut完就出去食lunch..幾開心啊- -
回復 支持 反對

唔關你事
點解你要係度同人嘈?
係咪多條魚-.-? 一舊唔夠形容你
雞雞 發表於 29-6-2011 12:34

:handshake Thank you bother!! 幫我回個咁好的..十分感謝
回復 支持 反對