打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] NFSW資料/教學站(更新於 8/8) 有車評呀入黎睇啦

關閉 [複製鏈接]
High Stake/underground 萬有刷點
回復 支持 反對

人品問題 努力一下吧-_-
回復 支持 反對

唔係 起步完美同埋道具"氮氣"/"nitrous" 都算係nos
t3係目前最強 所以先列咁多
t2其實重有好多選擇 不過太多 我覺得列曬出黎都無咩意思(基本上所有只賣點數既車都可以列入去,只有少量除外 你真係怕可以係度問一問先)
t1勁既真係得咁多

回復 74# 火中有火

呢D咁理論性既野...太紙上談兵吧
畢竟正式玩既時候重有太多因素影響(車穩定性, 街車, 對手 ETC)
回復 支持 反對

回復 81# lippowing2009

即是說你無睇曬成篇野啦-.-
回復 支持 反對

回復 84# ghjjkl2007

係 零件分4間廠 顏色只係想大家更易分廠 每間廠既零件都有唔同效果 詳情請睇#16
而所有廠既零件都有分LV 當然係愈前LV愈強

回復 83# 風乂
入黎FB群詳談
回復 支持 反對

1.都係果句 你要撞既話就開道具撞吧 SKILLMOD幫助唔大
2.M1 加速唔慢 而且易上手 咩賽道都唔怕既萬能車
相對地 ZONDA 只係直路王 玩D比較多彎既路會好吃力 因為轉向真係唔夠
回復 支持 反對

改到 但係改件對轉向既改變唔大
改件對速度同加速既影響>>>>>對轉向既影響
所以ZONDA無論點改都做唔到M1果種轉向
就好似E9點改都做唔到S15既轉向

回復 105# kill1997

除左PING問題之外 個SERVER本身SYNC都做得好差
所以就算美國人玩都係見到其他人閃黎閃去
(利申: 我係香港人
回復 支持 反對

呢個要問番EA 我平時做未遇過呢種情況 -_-
回復 支持 反對

見到咁多人問一D相同既問題 我真係忍唔住要推一推
爬下文真係咁難咩
定係其實只係有一箱情願-.-
回復 支持 反對

TIER最大既分別就係極速 你預T1-T2-T3 極速間隔係20-30KM/H
如果你想升LV同賺錢快就玩TE
3LV應該玩到OUTLAW(T1-TE)
升到7LV後轉玩ALL-IN(T1-TE)
咁你升LV就會好快(不過ALL-IN比較難玩 時限較短 要熟習)
回復 支持 反對