查看: 40832|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家千祈吾好玩熱血巨商!!!

私服管理上從來都係笑話
樓上講得啱 正服野又唔係貴  
不過唔同意巨商冇得爆機 巨商「爆機」無非都係做哂任/有天王凶獸頂LV齊裝/夠打全部野/打段
係上述意義下 又唔覺巨商正/私服下會難過其他GAME
回復 支持 反對

insert116 發表於 3-5-2020 20:10
熱血巨有樣野好過正服就係冇掛狗搶怪

國際服都冇外掛搶怪
回復 支持 反對

between 發表於 7-5-2020 01:29
玩咩服好
我玩緊台 日日都冇野做 外掛搞哂打寶升LV 廠生產就比官方搞抽獎搞到周街都係
韓巨而家要VPN了

已經冇玩國巨
大約10-12蚊一億
天王120億到
喪打全日搵到5000萬至4億(睇你實力)

生產嚟講都用途唔大
武廠  武器都冇乜用
防具...以前仲整下海甲  太LV太易升 太SET唔貴
210蝕錢搵笨 225要有制作書 而且唔易搵(同埋要用210裝整) 235 STILL NOT EXISTS
工廠以前整牌好好搵  依家巨大BOSS會出幻石神石  2000萬箱會出幻獸石定牌? 等等  所以用廠整都唔搵到啲乜
農牧場 整食物仲搵到少少錢 真係好少  整黃金蛋個啲就有攻城獎勵(白痴系統)  
豬排果片 係魔力藥 +智兵種等摧殘下只係笑話 即使要自殘都可以係武鬥場度執地下啲枱嚟食

人唔多 但未到死城  一般升LV熱點都有人  不過非熱門好升位都冇人升
回復 支持 反對

mpl20005 發表於 21-5-2020 18:04
有正服唔玩玩私服 比人掠水應該一早預左架啦 重要高層全部系大陸團  你地都重玩得落先個下先好野 大陸d私服 ...

理論上登入方面同密碼儲存方面都可以做到SERVER個邊都唔知道登入用咩密碼
除非儲存密碼方法本身唔啱  如果唔係理論上係唔會被爆

如果會比人爆
1. 自己唔小心泄露帳密
2. 開SER啲人搞你(或串謀他人)
3. 有人HACK咗個SER+個SER用錯方法SAVE帳密

如果係2. 就算你幾低調 佢都CHECK到你比咗幾多錢 然後搞你

不過呢隻GAME由設計個個位已經係想掠你水
然後垃圾代理又掠多下(台巨)
回復 支持 反對