打印 上一主題 下一主題
收起左側

某一team match話人外掛唔夠秋之後開外掛

從來冇人話關佢事@@

佢自己以為有人話佢外掛..但係由頭到尾都係講緊NO.3先生

點知嘈嘈下呢..又冇啦啦嘈下CONFIG又嘈下夜空..跟手又嘈埋LAOS

首先..我..冇接收過LAOS任何CONFIG而..我都唔識LAOS

仲有..依個POST唔係比你地嘈LAOS又嘈下邊個屈外掛

而係要指証NO.3係外掛..由頭到尾都係你地自己攪錯
回復 支持 反對

原帖由 Empty~安 於 8-7-2008 10:58 PM 發表
[quote]原帖由 垃圾袋 於 8-7-2008 22:52 發表
no demo no talk

.

有時有d野唔洗畫公仔畫出腸既

自己心照咪得囉..但係最估唔到係你地咁既外掛team竟然仲有面上尼 [/quote]

咁介唔介意講下, 點解佢要心照?

回復 支持 反對

原帖由 Empty~安 於 8-7-2008 23:50 發表
從來冇人話關佢事@@

佢自己以為有人話佢外掛..但係由頭到尾都係講緊NO.3先生

點知嘈嘈下呢..又冇啦啦嘈下CONFIG又嘈下夜空..跟手又嘈埋LAOS

首先..我..冇接收過LAOS任何CONFIG而..我都唔識LAOS

仲有..依 ...

關鍵在#11
回復 支持 反對

原帖由 so`funny=3= 於 8-7-2008 23:37 發表
認錯係好事,
好過d人屈完人, 比人篤爆, 仲要死要面, 唔肯認, 衣家仲走埋佬

係你地以為有人屈緊你地..你地中文水平有問題既唔該看看第4個POST..表明係要指証NO.3

而依家係你地自己沖埋尼..唔關我地事..唔好屈屈聲咁難聽..你地依D先係無知少年

一尾困係CS世界..一D見識都冇..唔好走佬咁難聽..係去左打機

唔係唔肯認..係你地跟本就誤會左件事

篤爆?篤爆咩..你好似係第2頁插入尼..唔知情唔同你計..但係凡事唔該請由第1個POST睇起

免得又要同你地再嘈
回復 支持 反對

原帖由 so`funny=3= 於 8-7-2008 23:43 發表
細佬=.="  多數都唔會回post~

算啦- -""
回復 支持 反對

回復 51# 的帖子

我幾時以為自己係外掛呢 哥仔?
真係想問你有冇睇我地d回覆
個config係我send比kenny 跟住開ser d野我就唔知
我地搞錯?
搞錯d咩?
我真係問你有冇搞錯就真
回復 支持 反對

原帖由 Empty~安 於 8-7-2008 23:55 發表

係你地以為有人屈緊你地..你地中文水平有問題既唔該看看第4個POST..表明係要指証NO.3

而依家係你地自己沖埋尼..唔關我地事..唔好屈屈聲咁難聽..你地依D先係無知少年

一尾困係CS世界..一D見識都冇..唔好走佬 ...

留意#7
"你地"
你知道誰是"外掛team"嗎?
回復 支持 反對

原帖由 so`funny=3= 於 8-7-2008 23:52 發表

有時有d野唔洗畫公仔畫出腸既

自己心照咪得囉..但係最估唔到係你地咁既外掛team竟然仲有面上尼

咁介唔介意講下, 點解佢要心照? [/quote]
因為我以為佢係NO.3

而依個POST由頭到尾都係為NO.3而開

而LAOS點解入左尼我就唔知咩事喇

垃圾仔唔係NO.3會係邊個
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

oh 對唔住, 我所有既post, 無論有幾多個回帖, 我都係有頭睇起
唔該你攪清楚先好講我, 唔該你回#52個帖

ps 我d見識可能仲多過你, 唔好以為自己好醒 唔該
回復 支持 反對

回復 58# 的帖子

我入左黎e個 post

我就係 no.3 了

lolz
回復 支持 反對