打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手起動包(平民版)

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

罵戰
只適用於回覆
有關處分:禁止發言7天
回復 支持 反對

2000魔要成套大將軍
1500魔左右就大將頭甲
再多既話要上210裝或者司S先得

新手建議求其玩 夠錢收隻220魔術師(7E)連司S(9E) 220杖(2E) 奇黑(4E)就好勁
收唔起既就200刀手/槍兵/斧頭佬(1.5E)+雷劍青赤槍冰斧(2E)+太3寶(1500W)就夠了

用50LV兵真係太廢..  升到2轉點都要炒... 長玩起見最好整件武器 初期好多怪都夠打了..好過你慢慢打冥海升
回復 支持 反對

2000魔要成套大將軍
1500魔左右就大將頭甲
再多既話要上210裝或者司S先得

新手建議求其玩 夠錢收隻220魔術 ...
henryns 發表於 9-9-2015 17:17

平民,指的是不用真錢(買點/買錢)
大將套10億,180兵難收,最少200,1.2E(台巨雀服計)
是跑商還是打料能夠令他們賺到33.6E?(三隻兵)

應該先把兵陣搭起,讓他們先上手(其實是提起興趣)
長玩下去,你的做法確實不錯,也真的很省錢,但也不是平民新手可以負擔的
日後有錢,再重練吧(這是沒錢的代價,商業社會,不就是如此?)

我在寫300M可以起家,而非3E
土豪/無限金錢金手指,請按上一頁
回復 支持 反對

回復 支持 反對

andypk2006pk 發表於 15-9-2015 20:57

確實很詳細,但很多非資料說法不同意
同時好好笑,多謝他的轉國關係圖
回復 支持 反對

多謝你既詳細分享
好幫助到我呢D想重玩既新手
回復 支持 反對

多謝你既詳細分享
好幫助到我呢D想重玩既新手
wrxstiman 發表於 16-9-2015 12:28

有特別問題就問我,能答的會答
回復 支持 反對

支持樓主.
睇完D回覆真係笑出黎, 特別係#12#14

我玩巨商玩左10年, 有5-6年都係平民玩法
兵係50LV轉一轉, 一轉係79/89/99LV轉二轉,
用既裝備係武器店買果D, 最勁係飛虎set王腰云手妃戒.
以前個個都係咁玩, 玩得好開心.
到有錢先轉勁D既裝..

所以話巨商依隻GAME有外掛就變哂質,
乜鬼野有錢就買220LV兵, 裝神裝....咁都算平民?
你不如直接同個平民新手講「唔係土豪唔好學人玩巨商」算啦.
回復 支持 反對

支持樓主.
睇完D回覆真係笑出黎, 特別係#12#14

我玩巨商玩左10年, 有5-6年都係平民玩法
兵係50LV轉一轉,  ...
瘋了!之比~ 發表於 16-9-2015 17:13

巨商一直是這樣對玩家說的,這樣才能賺錢

不過我就希望給各位平民一條出路,因為我都懷念平民時光

而且我覺得,要用錢,首先要明白平民玩法,才能明白,錢應該用在哪裏方有價值。

即使我已化身土豪,我從沒有放棄為平民著想,因為,我都平民過,明白平民之苦
回復 支持 反對