打印 上一主題 下一主題
收起左側

[傭兵資料] 虎天王用後感與四天王齊聚評點

+plzza+ 發表於 20-3-2017 13:27
打王MAYBE係 如果普通練級應該差距不大

打冰肥以上既怪應該會feel到個個9抗既重要
回復 支持 反對

其實。。。有冇人做下對比  打王  拍片  每次見到呢d post好冇引
回復 支持 反對

各有各特點。。。計龜天打王快  清怪 要時間 。。。
回復 支持 反對

想問下傷害比較嘅base,即係馬,係指有武定冇武馬?
回復 支持 反對

Cyfloel 發表於 20-3-2017 15:59
想問下傷害比較嘅base,即係馬,係指有武定冇武馬?

呢個比較一定有武馬 冇武馬點只咁低
不過新合個D 建議揀虎天/玄天黎合 (個人意見,唔包將來有武器既天王)
龍天其實搵個位轉多隻申/花3 就已經夠做任 天BOSS任又可以靠青龍/版3/花3黎做 天地怪又唔見得真係好升 好多時都係打返冰肥
至於雀天 其實清怪打王都OK 但暴走 提婆遺海 都有D易死 但清怪時間都仲係佢最快 配齊項+火精較果仲理想
玄天就打王最勁 清怪速度其實唔差 只係招技範圍太細要禁好多下 但懶人勝在可以放龜出黎升LV 組隊龜天就更加正
虎天谷到戰 多血 聽講轉左225S 已經17XXXHP 5XXXMP 而且範圍大對暴走組隊場都有利 雖然聽講打王方面有點雞肋 但隻GAME 地BOSS其實唔勁(除左狼王之外) 所以問題不大
不過4隻天王本身都好好用 冇話邊隻真係差 打怪都係差個幾秒 但只可以帶一隻 我會揀虎/玄天 咁解
純粹個人意見 並無針對 有錯歡迎指證
回復 支持 反對

淚無情 發表於 20-3-2017 15:33
其實。。。有冇人做下對比  打王  拍片  每次見到呢d post好冇引

我沒合雀天 比較唔到
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 20-3-2017 13:31
打冰肥以上既怪應該會feel到個個9抗既重要

YES 如果純粹升級既話 帶隻250念全傷就夠

如果真係想打BOSS就可以考慮轉抗
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 20-3-2017 16:25
呢個比較一定有武馬 冇武馬點只咁低
不過新合個D 建議揀虎天/玄天黎合 (個人意見,唔包將來有武器 ...

229 用天照套+介=5100MP 血我16408 (我馬虎都好低LV轉)
回復 支持 反對

淚無情 發表於 20-3-2017 15:33

要做對比,真係要有一個250lv4天,跟住全陣有晒buff,再去到全圖做比較,
真係好難搵
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 20-3-2017 11:08
虎天佢會推後 只要掌握好距離 其實都唔洗走好前

佢特性改過三次啦 一開始係暈 跟住加傷變減速 最後而家變 ...

我試不出會推後喔
回復 支持 反對